| 中学数学 | 初中数学 | 风采资源 | 中学资源 | 教学资源 | 语文学习 | 英语学习 | 范文大全 | 作文阅读 | 图片欣赏 | 中考网 | 高考网 | 古诗文阅读 | 祝福短信 |
网站首页 | 视线 | 论文 | 教案 | 试题 | 课件 | 中考高考 | 竞赛 | 范文 | 家教 | 作文 | 素材 | 娱乐 | 图文 | 考试 |
您现在的位置: 风采教学网 >> 试题 >> 英语试题 >> 初中英语试题 >> 九年级 >> 正文
牛津九年级上册英语期末试卷附答案         ★★★
牛津九年级上册英语期末试卷附答案
作者:佚名 文章来源:网络 点击数: 更新时间:2015-1-25 21:14:23

九年级上册英语期末试卷11(牛津)


 

一、听力(共20小题;每小题1分,满分20分)
二、单项选择(共15小题;每小题1分,满分15分)
从A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项, 填涂在答题卡相应位置。
21. The matter is just a secret ▲ you ▲ me. Please don’t tell others about it.
A. from; to B. between; and C. from; and D. between; to
22. —What’s the low-carbon(低碳的) lifestyle like?
—Save ▲ energy, produce ▲ carbon.
A. more; more B. less; more C. less; less D. more; less
23. —What did the director say just now? —He said “ ▲ ” because we did very well.
A. Action B. Take two C. Good take D. Stand by
24. —We're going to organize a party this Sunday,and I’d like you to come.
— ▲ I have another one that day.Thank you just the same.
A.Good luck! B.Well done! C.Never do it again! D.What a pity!
25. Father was sleeping deeply ▲ Mum was watching TV.
A. when B. while C. after D. before
26. — I’m very tired these days. —Why not ▲ music? You will feel ▲ .
A. listen to; relaxed B. listening to; relaxing
C. listening to; relax D. listen to; not relax
27. A number of visitors ▲ to the Palace Museum. The number of them ▲ 10,000.
A. are attracted; is B. are attracted; are C. attracted; is D. attract; are
28. ▲ we ▲ up with some other ways to solve this problem?
A. Should; to come B. Ought; to come C. Ought; come D. Should; coming
29. —Doctor, it seems ▲ you like to work with animals.
—Yes, I think animals should ▲ as our friends.
A. that; consider B. that; be considered
C. what; consider D. what; be considered
30. Tom has much difficulty ▲ Chinese. He often asks me ▲ help.
A. understanding; for B. understanding; of C. to understand; for D. to understand; for
31. —Could you tell me ▲ ? —Certainly.
A. who is waiting for me B. who are you waiting for
C. what the matter is with your bike D. how to do
32. On the 40th Earth Day, Dr Wang gave us a talk on the importance of ▲ the earth.
A. practicing B. preventing C. polluting D. protecting
33. Mr. Wang ▲ a comic book for two weeks when he returned to the library.
A. had borrowed B. has borrowed C. had kept D. has kept
34. —Are you sure ▲ Tom will come to the party? [
—He will when he finishes his work, I think.
A. how   B. whether    C. that    D. what
35. One day, space shuttles will travel to Mars ▲ the speed of light.
A. in B. at C. with D. to
三、完形填空(共10小题;每小题1分,满分10分)
阅读下面短文,掌握其大意,然后从各题所给的四个选项中,选出一个最佳选项, 填涂在答题卡相应位置。
About five years ago my family moved to New York and I started going to a new school. I was a little 36 , but I worried I would never be better than the other ninth graders.
Lucy, a girl in my class was not ready for the change. I thought she didn't 37 me from the start. In fact, I was sure that she hated me. When I asked her a 38 , she answered me impatiently as if I was a fool.
My teacher made us sit next to each other for a term. Lucy didn't like that 39 .
I didn't wear make-up (化妆), and I didn't wear those strange jeans other people were wearing. I didn't exactly look like the coolest girl. However, I kept smiling to her, 40 she rolled her eyes at (翻白眼) me. I kept telling her she looked 41 , even if she was angry.
Finally, Lucy let me talk to her, even in front of her “cool” friends. She started 42 me how beautiful I looked. I still remember that first time when she 43 to me saying that, and I smiled right back, telling her a joke. Lucy 44 me to her house for parties, and talked to me all the time. Lucy, the girl who had 45 me, called me her best friend.
I will never forget a sentence written by Abraham Lincoln: “Am I not destroying my enemies when I make friends with them?”
36. A. surprised B. nervous C. excited D. satisfied
37. A. see B. help C. move D. like
38. A. reason B. leave C. question D. cause
39. A. idea B. information C. message D. style
40. A. when B. since C. though D. as
41. A. beautiful B. ugly C. fat D. young
42. A. telling B. asking C. questioning D. watching
43. A. pointed B. shouted C. smiled D. laughed
44. A. pushed B. asked C. expected D. invited
45. A. forgotten B. hated C. beaten D. missed
四、阅读理解(共15小题;每小题1分,满分15分)
阅读下面内容, 然后从各题所给选项中,选出一个最佳选项, 填涂在答题卡相应位置。
(A)
Live Music-Late Night Jazz(爵士乐) Enjoy real American jazz from Herbie Davis, the famous trumpet player(号手). He is known to play well into the early hours, so don’t want to get much sleep.
PLACE: The Jazz Club DATES:15th-23rd June
PRICE(价格): ¥248
TIME: 10 p.m. till late! TEL:4668736
Scottish Dancing It is nice and easy to learn. The wonderful dance from England will be given.
PLACE: Jack Steven’s DATES:10th-20th May
PRICE: ¥150 TIME:7-10 p.m.
TEL:4021877
Shows —Anhui Museum There are 12,000 pieces on show here. You can see the whole Chinese history.
PLACE: Anhui Museum DATES: 1st Mar.-30th Jun.
PRICE:¥60 (¥30 for students)
TIME: Monday-Friday 9 a. m.-5 p.m.
Weekends 9 a.m.-7 p.m.
TEL:4886888
Your pen-friend is coming from Australia to your city for a holiday. You send him this e-mail to tell him something about the hotels.
SUN HOTEL ROSE HOTEL
DATES PRICE (a night) PRICE (a night)
1st Oct.-31st Dec. ¥168 ¥198
1st Jan.-31st Mar. ¥148 ¥178
1st Apr.-30th Apr. (closed)
1st May-31st May ¥188 ¥218
1st Jun.-30th Sep. ¥208 ¥248
TEL: 4686788 E-mail: li-hong@163.com
46. If you want to watch dancing, you can call ▲ .
A. 4668736 B. 4021877 C. 4886888 D. 4686788
47. Which of the following can you enjoy at Jack Steven’s?
A. American jazz. B. Scottish dancing.
C.12,000 pieces on show. D. Yourself all night.
48. When can you see the whole Chinese history in April in Anhui Museum?
A. 3 p.m. every day. B. 9 p.m. from Monday to Friday.
C. 7 a.m. at weekends. D. 7 p.m. every day.
49. For how many months of the year are Sun Hotel and Rose Hotel open?
A. Nine. B. Ten. C. Eleven. D. Twelve.
50. What can you do in May if you have ¥148?
A. Listen to Jazz. B. Watch Scottish dancing.
C. Go to Anhui Museum. D. Stay in Sun Hotel for a night.
(B)
Charles Chaplin was born in London on April 16, 1889. His parents were music hall actors. The Chaplin family were very poor and life was difficult in London. Charles Chaplin used to do his mother's job in the theatre when she was ill.
When he was only 17 years old. Chaplin got his first real job as an actor. What he did was to do funny things to make people laugh in the theatre. Seven years later he went to the USA. And the next four years he formed his own way of art. He developed the character of a homeless gentleman which became very popular.
From the 1920s to the 1950s, Chaplin made his most famous films. The film Modern Times (1936) shows his care about the modern industry workers. Many of his films describe the poor life and hard time of the working people during that period.
Although Charles Chaplin was British, he lived in the USA until 1953. But he never got US nationality. Then Chaplin, his wife and his five children had to move to Switzerland where he lived until he died. When he was 83 years old he won his only Oscar for the music he wrote for the film Limelight. He was named Sir Charles Chaplin at the age of 85. Charles Chaplin died in Switzerland on December 25th, 1975.
51. What did Chaplin use to do when his mother was ill?
A. Look after her. B. Do the housework.
C. Do his mother's job. D. Do his father's job.
52. From Paragraph 2, we can know that ▲ .
A. Chaplin went to the USA when he was 24 years old.
B. Chaplin became famous when he was 17 years old.
C. People liked Chaplin because he was a homeless gentleman.
D. Chaplin did many funny things to make people laugh in the street.
53. When did Chaplin made his most famous films?
A. From 1889 to 1936. B. From the 1920s to the 1950s.
C. From 1953 to 1975. D. From the 1950s to the 1980s.
54. We can infer(推断) from the passage that Chaplin left the USA because of ▲ .
A. his family B. his work
C. the US government D. the Swiss government
55. What did Chaplin win the Oscar for when he was 83 years old?
A. The acting. B. The art. C. The film. D. The music.
(C)
As space science develops, man has learned more and more about space. Space is not only amazing but also dangerous. While working in space, spacemen are facing danger as well as success.
Scientists have found out that the radiation(辐射)is the greatest danger to spacemen in space. When spacemen are working in space, they are in danger of the radiation from the sun and other stars, which is bad for their health. The harm of the radiation won’t be found until their children even grandchildren are born. Some special medicine may work a little, but no really effective medicine has been found so far.
Space rubbish is also thought to be a great danger to spacemen. It’s reported that there were 9,000 man-made things flying in space. About 30% of these are satellites, 10% are spaceships, and the rest are space rubbish. An explosion(爆炸)in space in 1999 made a cloud of 300,000 fragments, each at least 4mm in size. A small piece of these even knocked a spaceship window and caused some damage(损坏).
Scientists are watching and reporting any possible danger all the time. They are working to deal with space rubbish. Although space is really dangerous, it interests many people on the earth. In the near future, it may be possible for people to spend a few days in a space hotel. We may even choose to leave the earth and live in space in a few years. So we should do something to help improve the space environment.
56. Which of the following shows the man-made things in space in the correct way?
57. To spacemen, the radiation from the sun and other stars is ▲ .
A. good B. helpful C. useful D. harmful
58. The underlined word “fragments” means “ ▲ ”.
A. 碎片 B. 泡沫 C. 烟雾 D. 飞碟
59. How many kinds of danger in space does the passage tell us?
A. Two. B. Three. C. Four. D. Five.
60. Which of the following is TRUE from the passage?
A. Scientists have found out ways to solve any problem in space.
B. Every one of us can have a travel to space in ten years.
C. The harm of the radiation may be found in the spacemen’s children.
D. Space is really dangerous, so it doesn’t interest anyone on the earth.
五、词汇运用(共10小题;每小题1分,满分10分)
A)根据句意,用括号中所给词的正确形式填空,每空填一词。http://www.xkb1.com
61. The speech given by the expert is worth ▲ (listen) to.
62. We must send the poor man to hospital because he was ▲ (terrible) ill.
63. My grandfather ▲ (prefer) to live in the quiet country after he became old.
64. A space sleeping bag is used to be fixed to the walls to prevent ▲ (float).
65. A witness reported the suspect was ▲ (breath)heavily and had blood on his shirt.
B)根据句意,汉语或音标提示,写出各单词的正确形式,每空填一词。
66. The kind woman ▲ (奉献) herself to taking care of poor sick people.
67. We should have a further ▲ (讨论) about where to spend our holiday.
68. As a student, we should put our ▲ (努力) into our study.
69. The baby next door cried all night. It kept me ▲ (醒着).
70. —What is the ▲ (人口) in China now? —It’s about 1.3 billion, I think.
六、任务型阅读(共10小题;每小题1分,满分10分)
We all need a healthy environment, but we produce waste every day and it is harmful to our environment. Though we are young, we can still do something to help. In fact, even the simplest daily activities can make a real difference to the environment. Here are some ideas for you to live a green life.
Remember these three words; reduce, reuse and recycle.
Reduce means “use less”. Don't waste things. This saves money and reduces pollution and waste going into the environment. Before we buy something new, think if it is really necessary or maybe the old one will be just as good! If we buy things, choose local products if possible, and try not to buy too many things from abroad.
Reuse means “use again”. Use things for as long as possible. When we buy things, make sure that they last a long time. We should take care of them so that they will last, and we should repair them if we can instead of throwing them away and buying new ones. Don't use a paper cup or a paper bag. It's better to use a glass and a lunch box because you can use them again.
Recycle means “change things into other things”. Although it takes energy to change something into other things, it's better than throwing things away or burning them. Find out what can be recycled in your neighbourhood and take part in recycling programmes. We should also buy products made from recycled materials, such as recycled paper, to help save trees.
Title: 71 to Live a Green Life
We produce waste every day and it does 72 to us. We can do something to help.
Ideas What to do What not to do
To 73 Use less
* Try to save something. * Don't buy too many things from foreign 74 .
To reuse Use 75
* Use things for us as long as possible.
* Buy things that last long.
* Look 76 things or repair the old things. * Don't use 77 cups or bags.
To recycle Change things into something 78 .
* Join in recycling programmes.
* Buy products made 79 recycled materials. * Don't 80 things away or burn them.
七、综合填空(共10小题;每小题1分,满分10分)
根据短文内容及所给首字母提示写出所缺单词, 并将完整单词填在答题卡对应题号后的横线上。
Most children like to watch TV. It’s very interesting. By w 81 TV, they can see and learn a lot and know many things about their c 82 and the world. Of course, they can also learn
o 83 the radio. But they can learn better and more e 84 with TV. Why? Because they can hear and watch at the s 85 time. But they can’t see a 86 by radio.
TV helps to open children’s eyes. TV helps to open their minds, too. They learn better ways of doing things. They can find the world is now s 87 than before.
Many children watch TV only on Saturday or Sunday evening. They are always b 88 with their lessons. But a f 89 children watch TV every night. They go to bed very late. They can’t have a good r 90 . How about you, my young friend?
八、书面表达(共1题;满分10分)
上周, 学校要求各班召开家长会,讨论学生作业量问题。多数家长认为作业多有好处,而部分家长则认为作业过多对孩子的成长不利。请你根据下表提示,写一篇英语短文,简要介绍家长会的内容并表明你自己的观点。
Most parents A few parents
◇ review what students have learned ◇ take a lot of time
◇ develop students’ minds ◇ cannot have a good rest
◇ stop students from playing computer games ◇ cannot do the things students like
◇ … ◇ …
要求:1.必须包含以上所有要点内容,可适当发挥; 2.书写规范,字迹清晰;
3.词数80-100,开头已给出, 不计入总词数。
Last week our class had a parents’ meeting. At the meeting, all the parents talked about whether doing a lot of homework was useful or not.

九年级英语期末试卷参考答案及评分标准
一、听力(共20小题;每小题1分,满分20分)
1. B 2. C 3. B 4. C 5. B
6. C 7. A 8. C 9. 10. B
11. A 12. B 13. A 14. C 15. B
16. C 17. B 18. A 19. C 20. A
二、单项选择(共15小题;每小题1分,满分15分)
21. B 22. D 23. C 24. D 25. B
26. A 27. A 28. B 29. B 30. A
31. A 32. D 33. C 34. C 35. B
三、完形填空(共10小题;每小题1分,满分10分)
36. C 37. D 38. C 39. A 40. C
41. A 42. A 43. C 44. D 45. B
四、阅读理解(共15小题;每小题1分,满分15分)
46. B 47. B 48. A 49. C 50. C
51. C 52. A 53. B 54. C 55. D
56. B 57. D 58. A 59. A 60. C
五、词汇运用(共10小题;每小题1分,满分10分)
61. listening 62. terribly 63. preferred 64. floating 65. breathing
66. devoted /
devotes 67. discussion 68. effort 69. awake 70. population

[1] [2] 下一页



试题录入:admin    责任编辑:admin 
  • 上一个试题:

  • 下一个试题: 没有了
  • 【字体: 】【发表评论】【加入收藏】【告诉好友】【打印此文】【关闭窗口
      网友评论:(只显示最新10条。评论内容只代表网友观点,与本站立场无关!)

    最新文章 更多内容
    推荐试题牛津九年级上册英语期末试卷附答案
    普通试题人教版(新课标Unit 3)九年级英语全期末复习题附
    普通试题Nowadays more moe Chinese teenagers find lif
    普通试题Dear grandma,How's it going? I hope tha
    普通试题The worst traveler in the world was Paul of 
    普通试题Did you know that tea, the most popular drin
    普通试题You have probably never heard of Amy Winterb
    普通试题Last Sunday, my classmates and I went to Gui
    普通试题“Sorry” is a word that people in Britain o
    普通试题She is Liu Hui ,a middle school student in A
    相关文章
    人教版(新课标Unit 3)九年级英语全期末复习题附答
    人教版高中语文必修五第二单元检测题附答案
    文言文《余观八司马,皆天下之奇材也》阅读答案
    《使圆成方》阅读答案
    苏教版高中语文必修二第一单元综合测试附答案
    防空识别区是一国根据自己的空中防御需要划定阅读
    《唐休璟,京兆始平人也》阅读答案
    观雨(陈与义)阅读答案
    像天使一样死去阅读答案
    曼德拉的多面人生:从暴力革命者到和解之父阅读答
    更多内容

    | 设为首页 | 加入收藏 | 联系站长 | 友情链接 | 版权申明 | 管理登录 | 
    中学教师网 信息产业部备案