| 网站首页 | 教学论文 | 语文课件 | 学科试题 | 学科教案 | 应用范文 | 中考高考 | 学习园地 | 作文天地 | 语文阅读 | 英语阅读 | 教学反思 | 知识百科 | 学科竞赛 | 
| 首页
您现在的位置: 萌芽学习网 >> 学科试题 >> 英语试题 >> 初中试题 >> 正文
初中英语被动语态最全专项练习与答案         ★★★
初中英语被动语态最全专项练习与答案
作者:佚名 文章来源:网络 点击数: 更新时间:2015-4-26 16:48:13

被动语态最全专项练习

一、选择题(2×15=30分)
(   )1._____ a new library _____ in our school last year?

A. Is; built          B. Was; built     C. Does; build    D. Did ; build

(   )2. An accident ____ on this road last week.

A. has been happened  B. was happened  C. is happened    D. happened

(   )3.Cotton(棉花) ____ in the southeast of China.

A. is grown          B. are grown      C. grows         D. grow

(   )4.So far, the moon ____ by man already.

A. is visited          B. will be visited   C. has been visited  D. was visited
(   )5.A talk on Chinese history _____ in the school hall next week.
    A. is given           B. has been given   C. will be given   D. gives
(   )6.How many trees ____ this year?
    A. are planted        B. will plant        C. have been planted  D. planted
(   )7.A lot of things ____ by people to save the little girl now.
    A. are doing          B. are being done   C. has been done  D. will be done
(   )8.--When ___ this kind of computers______? --Last year.
    A. did; use           B. was; used        C. is; used       D. are; used
(   )9.The Great Wall ____ all over the world.
    A. knows            B. knew           C. is known       D. was known
(   )10.Who _____ this book _____?
    A. did; written        B. was; written by   C. did; written     D. was; written
(   )11.A story _____ by Granny yesterday.
    A. was told us        B. was told to us     C. is told us       D. told us
(   )12.The monkey was seen _____ off the tree.
    A. jump             B. jumps           C. jumped        D. to jump
(   )13.The school bag ___ behind the chair.
    A. puts              B. can be put        C. can be putted   D. can put
(   )14.Older people ____ well.
     A. looks after        B. must be looked after C. must look after D. looked after
(   )15.Our teacher ______ carefully.
     A. should be listened to B. should be listen    C. be listened    D. is listened
二、用括号内所给动词的正确形式填空。(1×20=20分)(请注意时态和语态两个方面噢)

1.It's said(据说) that the long bridge______________(build)in two months.

2.Where to have the meeting ______________ (discuss)now.

3.Which language _______the most widely_______(speak)in the world?

4.The lost boy_____________(not find)so far.

5.Last year a large number of trees______________(cut)down.

6. The students _____ often _____(tell) to take care of their desks and chairs.
7. The old man is ill. He ______ (must send) to the hospital.
8. Vegetables, eggs and fruits_________ (sell) in this shop.
9. What _______ knives  ______ (make) of ?
  They_______________(make) of metal(金属) and wood.
10. Can the magazine ________ (take) out of the library?
11. The room _____________ (clean) by me every day.
12. The stars can’t _____________ (see) in the daytime.
13. Some flowers _______________ (water) by Li Ming already.
14. This kind of shoes __________ (sell) well.
15. How long _____ your uncle ______(be) in the city?
16. The food _____________ (smell) delicious.

17. Look! Someone __________(dance).
三、按要求改写下列句子,一空一词。 (1×30=30分)

1.Is tea grown in South China?(改为主动语态)

_______ people _________ tea in South China?

2.I am given a birthday present by my parents every year.(同义句转换)

A birthday present _______  _______  _______  _______by my parents every year.

3.The work is going to be finished in two days. (对划线提问)

How_______  _______ the work going to be finished ?
4. The children will sing an English song. (改为被动语态)
  An English song ______  ______  _______ by the children.
5. You needn't do it now. (改为被动语态)
  It ______  ________  ________ by you now.
6. People use metal for making machines. (改为被动语态)
  Metal ________  _________  _______making machines.
7. He made me do that for him. (改为被动语态)
  I ______  ________  ________  ______ that for him.
8.They are watching the football match.

The football match _______   _______  _______  by them.

9.Did they build a bridge here a year ago? (改为被动语态)
  __________ a bridge ____________ here by them a year ago?
10.They have sold out the light green dresses. (改为被动语态)
  The light green dresses ________  _________  ___________ out.
11.We call the game “Lianliankan”. (改为被动语态)

The game _______  ________ “Lianliankan” by us.

四、根据所给汉语完成句子,一空一词。 (1×10=10分)

①The new bike ______  ______  _____  _____ (买给我)by my parents as a present last week.

②_______ your mobile phone _______  _______  ________(是国产的吗)?

③The whole mountain is _________  _________ (覆盖) the snow.

五、下列各句均有一处错误,请找出并改正过来。 (10分)

①I have a lot of homework to be done tonight.            ____________

②Is your history teacher listened carefully in class?         ____________

③Lei Feng's name remembered by all Chinese people.      ____________

④The music is sounded beautiful.                        ____________

⑤By who was this new educational CD-ROM designed ?     _____________

 

Answers

一、选择题(2×15=30分)
1. B2. D3.A 4. C5. 6.C 7.B 8.B 9.C 10. B11.B 12.D 13.B 14. B15.A

二、用括号内所给动词的正确形式填空。(1×20=20分)(请注意时态和语态两个方面噢)

1.will be built  2. is being discussed 3. is spoken 4. hasn’t been found 5. were cut 6.are told 7. must be sent 8. are sold  9.are made , are made 10. be taken  11.is cleaned 12. be seen  13. have been watered 14. sells 15. has been 16. smells 17 is dancing

三、按要求改写下列句子,一空一词。 (1×30=30分)

1.Do, grow 2. is given to me 3.soon is 4. will be sung5. needn’t be done 6. is used for 7. was made to do 8. is being watched 9. was built 10. have been sold 11. is called

四、根据所给汉语完成句子,一空一词。 (1×10=10分)

① was bought for me ② Is made in China ③ covered with

五、下列各句均有一处错误,请找出并改正过来。 (10分)

①be done改为 do② listened改为 listened to ③ remembered 改为 was remembered

④ is sounded 改为sounds ⑤By who 改为 By whom

 

被动语态专项练习(一)

一、选择题(2×15=30分)
(   )1._____ a new library _____ in our school last year?

A. Is; built          B. Was; built     C. Does; build    D. Did ; build

(   )2. An accident ____ on this road last week.

A. has been happened  B. was happened  C. is happened    D. happened

(   )3.Cotton(棉花) ____ in the southeast of China.

A. is grown          B. are grown      C. grows         D. grow

(   )4.So far, the moon ____ by man already.

A. is visited          B. will be visited   C. has been visited  D. was visited
(   )5.A talk on Chinese history _____ in the school hall next week.
    A. is given           B. has been given   C. will be given   D. gives
(   )6.How many trees ____ this year?
    A. are planted        B. will plant        C. have been planted  D. planted
(   )7.A lot of things ____ by people to save the little girl now.
    A. are doing          B. are being done   C. has been done  D. will be done
(   )8.--When ___ this kind of computers______? --Last year.
    A. did; use           B. was; used        C. is; used       D. are; used
(   )9.The Great Wall ____ all over the world.
    A. knows            B. knew           C. is known       D. was known
(   )10.Who _____ this book _____?
    A. did; written        B. was; written by   C. did; written     D. was; written
(   )11.A story _____ by Granny yesterday.
    A. was told us        B. was told to us     C. is told us       D. told us
(   )12.The monkey was seen _____ off the tree.
    A. jump             B. jumps           C. jumped        D. to jump
(   )13.The school bag ___ behind the chair.
    A. puts              B. can be put        C. can be putted   D. can put
(   )14.Older people ____ well.
     A. looks after        B. must be looked after C. must look after D. looked after
(   )15.Our teacher ______ carefully.
     A. should be listened to B. should be listen    C. be listened    D. is listened
二、用括号内所给动词的正确形式填空。(1×20=20分)(请注意时态和语态两个方面噢)

1.It's said(据说) that the long bridge______________(build)in two months.

2.Where to have the meeting ______________ (discuss)now.

3.Which language _______the most widely_______(speak)in the world?

4.The lost boy_____________(not find)so far.

5.Last year a large number of trees______________(cut)down.

6. The students _____ often _____(tell) to take care of their desks and chairs.
7. The old man is ill. He ______ (must send) to the hospital.
8. Vegetables, eggs and fruits_________ (sell) in this shop.
9. What _______ knives  ______ (make) of ?
  They_______________(make) of metal(金属) and wood.
10. Can the magazine ________ (take) out of the library?
11. The room _____________ (clean) by me every day.
12. The stars can’t _____________ (see) in the daytime.
13. Some flowers _______________ (water) by Li Ming already.
14. This kind of shoes __________ (sell) well.
15. How long _____ your uncle ______(be) in the city?
16. The food _____________ (smell) delicious.

17. Look! Someone __________(dance).
三、按要求改写下列句子,一空一词。 (1×30=30分)

1.Is tea grown in South China?(改为主动语态)

_______ people _________ tea in South China?

2.I am given a birthday present by my parents every year.(同义句转换)

A birthday present _______  _______  _______  _______by my parents every year.

3.The work is going to be finished in two days. (对划线提问)

How_______  _______ the work going to be finished ?
4. The children will sing an English song. (改为被动语态)
  An English song ______  ______  _______ by the children.
5. You needn't do it now. (改为被动语态)
  It ______  ________  ________ by you now.
6. People use metal for making machines. (改为被动语态)
  Metal ________  _________  _______making machines.
7. He made me do that for him. (改为被动语态)
  I ______  ________  ________  ______ that for him.
8.They are watching the football match.

The football match _______   _______  _______  by them.

9.Did they build a bridge here a year ago? (改为被动语态)
  __________ a bridge ____________ here by them a year ago?
10.They have sold out the light green dresses. (改为被动语态)
  The light green dresses ________  _________  ___________ out.
11.We call the game “Lianliankan”. (改为被动语态)

The game _______  ________ “Lianliankan” by us.

四、根据所给汉语完成句子,一空一词。 (1×10=10分)

①The new bike ______  ______  _____  _____ (买给我)by my parents as a present last week.

②_______ your mobile phone _______  _______  ________(是国产的吗)?

③The whole mountain is _________  _________ (覆盖) the snow.

五、下列各句均有一处错误,请找出并改正过来。 (10分)

①I have a lot of homework to be done tonight.            ____________

②Is your history teacher listened carefully in class?         ____________

③Lei Feng's name remembered by all Chinese people.      ____________

④The music is sounded beautiful.                        ____________

⑤By who was this new educational CD-ROM designed ?     _____________

 

Answers

一、选择题(2×15=30分)
1. B2. D3.A 4. C5. 6.C 7.B 8.B 9.C 10. B11.B 12.D 13.B 14. B15.A

二、用括号内所给动词的正确形式填空。(1×20=20分)(请注意时态和语态两个方面噢)

1.will be built  2. is being discussed 3. is spoken 4. hasn’t been found 5. were cut 6.are told 7. must be sent 8. are sold  9.are made , are made 10. be taken  11.is cleaned 12. be seen  13. have been watered 14. sells 15. has been 16. smells 17 is dancing

三、按要求改写下列句子,一空一词。 (1×30=30分)

1.Do, grow 2. is given to me 3.soon is 4. will be sung5. needn’t be done 6. is used for 7. was made to do 8. is being watched 9. was built 10. have been sold 11. is called

四、根据所给汉语完成句子,一空一词。 (1×10=10分)

① was bought for me ② Is made in China ③ covered with

五、下列各句均有一处错误,请找出并改正过来。 (10分)

①be done改为 do② listened改为 listened to ③ remembered 改为 was remembered

④ is sounded 改为sounds ⑤By who 改为 By whom

 

                       被动语态专项练习(二)
Ⅰ单项选择
1. Good books ____ again and again.
A. should be readed B. should be read
C. must read D. ought to read
2. The children ____ by the nurse.
A. were looked B. looked after
C. were looked after D. looked
3. He ___ some pieces of advice, but he ____ to them.
A. gave, didn't listen B. was given, wasn't listened
C. give, wasn't listened D. was given, didn't listen
4. When____ the accident _____ ?
A. was, happen B. did, happen
C. is, happen D. was, happened
5. The question ____ by us soon.
A. is going to discuss B. will discuss
C. is going to be discussed D. has been discussed
6. The lab ____ about five years ago.
A. was builded B. was built C. builds D. has been built
7. A lot of tall buildings _____ in his hometown in the last three years.
A. have set up B. have been set up C. were set up D. set up
8. They ____ printing 500 copies by the end of last month.
A. had finished B. have finished C. had been finished D. have been finished
9. Rice ___ also _____ in their hometown.
A. is…grown B. is…grew C. was…grew D. was…grown
10. He ____ by the teachers.
A. is always praised B. praises
C. have been praised D. always is praised
11. Great changes ____ place. Many new schools____ .
A. have taken, have been opened B. take, are open
C. are taken, open D. have been taken, are opened
12. The picture______ in October, 1996.
A. was taking B. had been taken C. was taken D. had taken
13. We can't use the bridge now, because it______ .
A. has been repaired B. is repairing C. is repaired D. is being repaired
14. I ______the way to the railway station by a policeman.
A. was shown B. showed C. have shown D. was showing
15. The war______ in 1941.
A. broke out B. had been broken out
C. was broken out D. had broken out
16. When water______ , it will be changed into vapour.
A. is heated B. heating C. has heated D. heats
17. We can't enter the room because its door______ .
A. locked B. locks C. is locked D. is locking
18. They ______day and night.
A. are made work B. are made to work
C. made to be worked D. are making to work
19. Chang'an Road is ______of people.
A. filled B. fill C. full D. fulled
20. Man-made satellites ______into space by many countries.
A. was sent up B. is sent up
C. have been sent up D. has been sent up
21. This English song _____ often _____ by the children.
A. is, singing B. is, sung C. will, sing D. was, sung
22.The windows of our house _____once a week.
A. must clean B. have cleaned C. is cleaned D. are cleaned
23. When ______ the People's Republic of China_____ ?
A. was, found B. was, founded C. did, found D. does, found
24. Mary's radio ______ by my brother just now.
A. will be mended B. has mended C. was mended D. mended
25. Your exercise books _____ after class.
A. will hand in B. must hand in C. handed in D. must be handed in
26. Some trees may ______ at other times of the year.
A. be planted B. plant C. are planted D. will be planted
27. The sun _____ at night as usual.
A. can be seen B. can't see C. can't be seen D. doesn't see
28. A new English play _____ there next week.
A. will put on B. will be put on C. is going to put on D. will be putted on
29. A strange thing _____ in our school yesterday.
A. was happened B. has been happened C. happened D. was going to happen
30. The glass ______ . It _____ by little Tom this morning.
A. broke, is broken B. is broken, was broken
C. was broken, broke D. has been broken, broken
Ⅱ把下列句子改为被动语态
1. I saw the boy run yesterday.
2. He told me that he would come back soon.
3. You can find a lot of differences between the two languages.
4. Do you water your flowers every day?
5. The wind blew down the big tree last night.
6. I think that he is right.
7. He had not thrown the bad food.
8. Mother was not mending the trousers.
9. They would not take him to Beijing.
10. Nobody knew me in this town at that time.
参考答案
Ⅰ单项选择
1. B 2. C 3. D 4. B 5. C
6. B 7. B 8. A 9. A 10. A
11. A 12. C 13. D 14. A 15. A
16. A 17. C 18. B 19. C 20. C
21.B 22. D 23.B 24. C 25.D
26. A 27. C 28. B 29. C 30. B
Ⅱ、把下列句子改为被动语态
1. The boy was seen to run by me yesterday.
2. I was told that he would come back soon.
3. A lot of differences can be found by you between the two languages.
4. Are your flowers watered every day?
5. The big tree was blown down last night.
6. It is thought that he is right.
7. The bad food had not been thrown.
8. The trousers were not being mended by my mother.
9. He would not be taken to Beijing.
10. I was known by nobody in this town at that time.

被动语态专项练习(三)

 

一、单项选择

  ( )1.—Do you often clean your classroom?

  —Yes. Our classroom ___ every day.

  A. clean B.cleans C.is cleaned D.is cleaning

  ( )2.A talk on developments in science and technology___in the school hall next week.

  A. given B.will be given C.has been given D.give

  ( )3.His new book___ next month.

  A. will be published B. is publishing

  C. is being published D. has been published

  ( )4.—Did you go to Jack’s birthday party?

  —No,I____.

  A. am not invited B.wasn’t invited C.haven’t invited D.didn’t invite

  ( )5.—Mum,can I go to the zoo with Jack?

  —When your homework___,you can.

  A. is done B.was done C.does D.did

  ( )6.Twenty—year—olds should not____to drive in China.

  A.allow B.be allow C.be allowed D.allowed.

  ( )7.Seeing him rush into the room with tears in his eyes,I asked him what___.

  A.would happen B.had happened

  C.happened D.was happened.

  ( )8.The book Business@the Speed of Thought ___in 1999.

  A.writes B.is written C.wrote D.was written.

  ( )9.Trees and flowers__every year to make our country more beautiful.

  A.is planted B.was planted C.are planted D.were planted.

  ( )10.China’s sports stars Yao Ming and Liu Xiang___Good Will Ambassadors(亲善大使)for Shang hai.

  A.has been named B.have been named

  C.has named D.have named.

  ( )11.The earth is our home.It ___well.

  A.must be protected B.should protect

  C.need protect D.should protected.

  ( )12.In recent years, many children are made ___ what they are not___.

  A.to do;interested in B.to do;interested

  C.do;interested D.do;interested.

  ( )13.___a new library____in your school last year?

  A.Is;built B.Was;built C.Does;built D.Did;built.

  ( )14.An accident___on this road last week.

  A.has been happened B.was happened

  C.is happened D.happened.

  ( )15.Cotten ____in the southeast of China.

  A.is grown B.are grown C.grows D.grow.

  ( )16.So far, the moon___by man already.

  A. is visited B.will be visited

  C.has been visited D.was visited.

  ( )17.How many trees ___this year?

  A.are planted B.will plant C.have been planted D.planted.

  ( )18.A lot of things ___by people to save the little girl now.

  A.are doing B.are being done

  C.has been done D.will be done.

  ( )19.Neither of them ___ in China

  A.is made B.are made C.were made D.made.

  ( )20.Look! A nice picture___for our teacher.

  A. is drawing B.is being drawn C.has been drawn D.draws.

  ( )21.Your shoes___.You need a new pair.

  A.wear out B.worn out C.are worn out D.is worn.

  ( )22.The doctor___for yet.

  A.isn’t sent B.hasn’t been sent

  C.won’t be sent D.wasn’t sent.

  ( )23—When ___this kind of computer___?

  —Last year.

  A.did;use B.was;used C.is;used D.are;used

  ( )24.The Great Wall__about all over the world.

  A.knows B.knew C.is known D.was known.

  ( )25.I___in summer.

  A.born B.was born C.have been born D.am born.

  ( )26.He says that Mr Zhang___to the factory next week.

  A.is sent B.would send C.was sent D.will be sent.

  ( )27.Who ___this book__?

  A.did;written B.was;written by C.do;written D.was;written

  ( )28.Mary ___show me her new dictionary.

  A.has asked to B.was asked to C.is asked D.asks to

  ( )29. A story __ by Granny yesterday.

  A.was told us B.was told to us C.is told us D.told us

  ( )30.The monkey was seen____out of the tree.

  A.jump B.jumps C.jumped D.to jump

  参考答案

  1~5CBABA 6~10CBDCB 11~15AABDA 16~20CCBAB 21~25CBBCB 26~30DBBBD

  二、单项选择

  1

  ( ) 1 The People's Republic of China ___ on October 1, 1949.

  A. found B. was founded C. is founded D. was found

  ( ) 2 English ____ in Canada.

  A. speaks B. are spoken C. is speaking D. is spoken

  ( ) 3 This English song___ by the girls after class.

  A. often sings B. often sang

  C. is often sang D. is often sung

  ( ) 4 This kind of car ___ in Japan.

  A, makes B. made C. is making D. is made

  ( ) 5 New computers ___ all over the world.

  A. is used B. are using C. are used D. have used

  2

  ( ) 1 Our room must ___ clean.

  A. keep B. be kept C. to be kept D. to keep

  ( ) 2 -I'd like to buy that coat.

  -I'm sorry. ___.

  A. it sold B. it's selling C. It's been sold D. it had been sold

  ( ) 3 A new house ___ at the corner of the road.

  A. is building B. is being built C. been built D. be building

  ( ) 4 The key ___ on the table when I leave.

  A. was left B. will be left C. is left D. has been left

  ( ) 5 Doctors ___ in every part of the world.

  A. need B. are needing C. are needed D. will need

  3

  ( ) 1 Japanese ___ in every country.

  A. is not spoken B. are spoken C. is speaking D. is not speaking

  ( ) 2 These papers___yet.

  A. have not written B. have not been written

  C. has not written D. has not been written

  ( ) 3 The sports meet ___ be held until next week.

  A. didn't B. won't C. isn't D. doesn't

  4

  ( ) 1 -My shoes are worn out.- ___.

  A. Can't they be mended? B. Let me have a look at it.

  C. How much do they cost? D. Can't they mended?

  ( ) 2 ___ the watch been repaired yet? I badly need it.

  A. Does B. Has C. Is D. Are

  ( ) 3 ___ these desks be needed?

  A. Will B. Are C. Has D. Do

  5

  ( ) 1 Why ___ to talk about it yesterday?

  A. didn't a meeting hold B. wasn't a meeting held

  C. wasn't held a meeting D. a meeting wasn't held

  ( ) 2 Who was the book___?

  A. write B. wrote C. written D. written by

  ( ) 3 Where ___ these boxes made?

  A. was B. were C. is D. am

  6

  ( ) 1 The flowers___often.

  A. must be water B. must be watered C. must watered D. must water

  ( ) 2 The books may___ for two weeks.

  A. be kept B. be borrowed C. keep D. borrow

  ( ) 3 The broken bike____ here by Mr Smith.

  A. can mend B. can mended C. can be mend D. can be mended

  7

  ( ) 1 The old bridge in my hometown___ next month.

  A. is going to be rebuilt B. will rebuilt

  C. are going to be rebuilt D. are going to rebuilt

  ( ) 2 The play ___ at the theatre next Sunday.

  A. is going to be shown B.will shownC. will show D. is shown

  ( ) 3 The old stone bridge ___ next week.

  A. is going to be rebuilt B. will be rebuild

  C. are going to be rebuilt D. will rebuild

  8

  ( ) 1 Now these magazines___ in the library for a long time.

  A. have kept B. are keeping C. have been keeping D. have been kept

  ( ) 2 The pot ___ for ___ hot water.

  A. used; keeping B. was used; keeping

  C. is used; to keep D. are used; keep

  ( ) 3 Tea ___ in the south of China.

  A. grows B. is grown C. were grown D. will grow

  ( ) 4 The bridges___ two years ago.

  A. is built B. built C. were built D. was built

  ( ) 5 Wet clothes are often__up near a fire in rainy weather.

  A. hang B. hanged C. hanging D. hung

  9

  ( ) 1 The river smells terrible. People must __ dirty things into it.

  A. be stopped to throw B. be stopped from throwing

  C. stop to throw D. stop from throwing

  ( ) 2 The teapot ___ water.

  A. is filled with B. filled of

  C. fulling of D. filled

  ( ) 3 Old people must be looked after well and ___ politely.

  A. speak to B. spoken C. speak D. spoken to

  ( ) 4 Old people must ___.

  A. look after well B. be looked well after

  C. looked well after D. be looked after well

  10

  ( ) 1 Newly-born babies___in hospital.

  A. are taken good care B. are taken good care of

  C. take good care of D. take good care

  ( ) 2 They were___ at the sudden noise.

  A. frightening B. frightened C. frighten D. frightens

  ( ) 3 These walls___stones.

  A. are made of B. made of C. are made into D. made into

  11

  ( ) 1 Jane ___ to sing us an American song last Saturday.

  A. called B. was asked C. told D. was said

  ( ) 2 The papers ___ to them.

  A. were shown B. show C. shown / D. have shown

  ( ) 3 The coat___her sister.

  A.made to B.were made for C.was made for D.was made to

  12

  ( ) 1 I ___ five minutes to decide whether I should go or not.

  A. gave B. was giving C. had given D. was given

  ( ) 2 Good care____such things.

  A. should take of B. should be taken

  C. should be taking D. should be taken of

  ( ) 3 She will____good care____.

  A.take;of B.be taken;of C. take;for you D. be taken;of you

  13

  ( ) 1 The teacher made him___ his homework.

  A. to do B. do C. did D. done

  ( ) 2 The boy___ streets without pay in the old days.

  A. was made to clean B. made clean

  C. made to clean D. was made clean

  ( ) 3 These children____dance.

  A. were seen to B. were seen for C. were seen D. saw to

  14

  ( ) 1 These stones___well.

  A. are fitted B. fit C. fits D. is fitted

  ( ) 2 The bike ___ 500 yuan.

  A. was cost B. costed C. cost D. is costed

  ( ) 3 The important meeting ___ on a cold morning last year.

  A. was had B. was held C. held D. had

  15

  ( ) 1 Great changes___ in the past ten years in China.

  A. took place B. have taken place C. were taking place D. had taken place

  ( ) 2 You can't use the computer, it____.

  A.was broken down B.is wrong C.is bad D.has broken down

  ( ) 3 Great changes___in our country during the past 20 years.

  A. have happened B. happened C. have been happened D. were happened

  ( ) 4 The watch has often ___ down.

  A. sat B. lain C. broken D. fell

  16

  ( ) 1 Please pass me another cup. This one___.

  A. is broken B. is breaking C. broke D. broken

  ( ) 2 The story books___ by the writer in the 1960s.

  A. are written B. were written

  C. are writing D. were writing

  ( ) 3 What time ___ the door ___ every day?

  A. does; closed B. does; close C. is; closed D. /; close

  17

  ( ) 1 Can he___ himself?

  A. get dress B. get dressed C. gets dressed D. instead of

  ( ) 2 He fell from his bike and ___.

  A. is hurt B. gets hurt C. got hurt D. hurt

  ( ) 3 Lookout, please keep away from the fire,or your trousers will__.

  A. burnt B. burn C. burning D. get burnt

  18

 

[1] [2] 下一页



文章录入:admin    责任编辑:admin 
  • 上一篇文章:

  • 下一篇文章: 没有了
  • 【字体: 】【发表评论】【加入收藏】【告诉好友】【打印此文】【关闭窗口
      网友评论:(只显示最新10条。评论内容只代表网友观点,与本站立场无关!)

    最新文章 更多内容
    推荐文章初中英语被动语态最全专项练习与答案
    普通文章初中英语被动语态翻转讲练二
    普通文章牛津版八年级英语下期中英语试题1与答案
    普通文章八年级英语下学期第一次月考试题与答案
    普通文章八年级下期期中考试英语试题(1)
    普通文章牛津七年级英语下册Unit1-Unit8 单元重点知识整
    普通文章牛津七年级下册Unit1-Unit8 英语单元重点知识整
    普通文章七年级英语下期末英语调研测试卷1
    普通文章七年级下册英语期中测试题2与答案
    推荐文章牛津版七年级英语下期中英语质量调研测试题与答
    相关文章
    初中英语被动语态翻转讲练二
    牛津版八年级英语下期中英语试题1与答案
    八年级英语下学期第一次月考试题与答案
    牛津七年级下册Unit1-Unit8 英语单元重点知识整理
    七年级英语下期末英语调研测试卷1
    七年级下册英语期中测试题2与答案
    牛津版七年级英语下期中英语质量调研测试题与答案
    初三英语上册Module 11 Unit 3 Language in use同
    更多内容

    | 设为首页 | 加入收藏 | 联系站长 | 友情链接 | 版权申明 | 管理登录 |