| 网站首页 | 教学论文 | 语文课件 | 学科试题 | 学科教案 | 应用范文 | 中考高考 | 学习园地 | 作文天地 | 语文阅读 | 英语阅读 | 教学反思 | 知识百科 | 学科竞赛 | 
| 首页
您现在的位置: 萌芽学习网 >> 英语阅读 >> 高考英语阅读 >> 正文
When my son Gene was about 12 years old, I started helping him learn 完形填空答案           ★★★
When my son Gene was about 12 years old, I started helping him learn 完形填空答案
作者:佚名 文章来源:网络 点击数: 更新时间:2016-11-24 21:13:46

When my son Gene was about 12 years old, I started helping him learn to 36 , I bought twenty chickens and asked him to 37      them. I told him that they would be his own chickens and we would 38 the eggs from him. However,he would have to buy chicken 39 with the money he made from the eggs. Whatever money was 40 would be his to keep. Gene was __41_,thinking he would make his first   42 .
After several weeks’ successful work,I began to 43 that egg production was going down, I 44 nothing about it. Then one night, Gene told me he didn’t have 45 money to buy the feed. He said the chickens had never 46 a meal and he could not figure out why some of them had stopped 47 eggs.
Then I asked him if he had 48 the amount of feed he had given the chickens. He was 49 , It was like he did not think anyone would ever 50 what he had done. After a long 51 - he said yes. Me thought he would make more money if he gave them 52 food. I asked him, “Did you fool the chickens?”
I was just astonished at the question in my own 53 .1 was dumbfounded (惊呆)at the 54 of it. Yes. you can fool everyone else,but you cannot “fool the chickens," because 55 , you will find out, as the saying goes, "What goes around comes around."
36. A. cook            B. share     C. count     D, work
37. A. take care of B, observe C. train       D. play with
38. A. save            B. borrow   C. buy        D. keep
39. A. nest       B, soup      C. meat      D. feed
40. A. given back    B. picked up     C. left over D. brought in
41. A. thrilled          B. worried   C satisfied   D. discouraged
42. A. deal        B. contribution C. fortune     D. choice
43. A. hear       B. notice     C. predict    D. imagine
44. A. said        B. found     C. thought D. recalled
45. A. private         B. honest    C. pocket   D. enough
46. A. missed         B. wasted   C. enjoyed D. finished
47. A. hatching B. laying     C. gathering      D. hiding
48. A. balanced       B. checked out C. cut down D. measured
49. A. delighted       B. shocked C. tired       D. disappointed
50. A. forgive         B. allow      C. discuss   D. know
51. A. silence          B. absence C. negotiation D, preparation
52. A. heavy           B. fresher   C. less        D. solid
53. A, life         B. job        C.  ease     D. mind
54. A. explanation   B. significance C. trick    D. example
55. A. in this respect      B. in the end     C. in contrast  D in addition
36. D 37. A 3B.C 39. D 40. C 41 A 42. C 43. B 44. A
 45. D 46. A 47. B 48. C 49. B 50. D 51.A 52. C 53. D 54. B 55. B


文章录入:admin    责任编辑:admin 
  • 上一篇文章:

  • 下一篇文章: 没有了
  • 【字体: 】【发表评论】【加入收藏】【告诉好友】【打印此文】【关闭窗口
      网友评论:(只显示最新10条。评论内容只代表网友观点,与本站立场无关!)

    最新文章 更多内容
    普通文章When my son Gene was about 12 years old, I s
    普通文章Magic Touch From my hotel room window,I cou
    普通文章Less is more. This is why we say: reduce thi
    普通文章A great many parents send their children to 
    普通文章Made in the USA: An Export Boom阅读理解答案
    普通文章Atlantis, a beautiful and wealthy island, is
    普通文章It is commonly understood among females that
    普通文章Definitions of literature have varied over t
    普通文章As the Internet and computer use become more
    普通文章Empty nest syndrome (空巢综合征) is a feelin
    相关文章
    Most teens I meet these days lack basic social
    For a few years,I have been wearing a ring on
    补全对话A: Can I help you?
    One day a lady, who was riding in a coach, saw
    What can you do if you "lose" the data from yo
    I had just started my second year studying完形
    Mr.Smith is the one who has impressed me most
    My husband and I were traveling in Italy with 
    Some adults spend a lot of time trying to stop
    Our health is the only thing we really have in
    更多内容

    | 设为首页 | 加入收藏 | 联系站长 | 友情链接 | 版权申明 | 管理登录 |